(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Vepřová paštika
Potřebné ingredience
1 celá vepřová játra, * 2 kg syrového sádla, * 2 kg vepřového masa - plecko, * 30 vajec, * sůl, pepř, česnek 10-30 stroužků (podle velikosti a podle chuti), * bobkový list, * 1 velká plnotučná hořčice, *
Postup přípravy
maso - játra, sádlo a maso 2x umeleme, pak přidáme vše ostatní (kromě bobkového listu) a dobře promícháme.
Plníme do 2/3 výšky sklenic a nahoru každé sklenice položíme jeden bobkový list, zavíčkujeme a vaříme 2 hodiny.
Tento recept mi dala před 22 lety kolegyně, zpočátku jsem se divila tomu množství, ale ve sklenicích to vydrží a nemusí se s tím dělat na 2x, pokud se použije menší množství.
Poprvé jsem to dělala z poloviční dávky. A paštika nám chutnala.
Plníme do 2/3 výšky sklenic a nahoru každé sklenice položíme jeden bobkový list, zavíčkujeme a vaříme 2 hodiny.
Tento recept mi dala před 22 lety kolegyně, zpočátku jsem se divila tomu množství, ale ve sklenicích to vydrží a nemusí se s tím dělat na 2x, pokud se použije menší množství.
Poprvé jsem to dělala z poloviční dávky. A paštika nám chutnala.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
P.A.V.L.A
(upraveno)
18. 10. 2013, 16:13
lonik
(upraveno)
18. 10. 2013, 10:43